Testul Rorschach

Posted: Martie 14, 2012 in Gandurile/parerile mele, Uncategorized

 

 Pentru cei care doresc să-și descopere adevăratele taine ale psihicului, lucrurile care rămân a fi ascunse în subconștient, a fost publicat, online, un test Rorschach, care are drept scop dezvăluirea celor mai profunde dorințe și a celor mai întunecate temeri.

Voi publica câteva imagini din vestitul test care îți oferă o modalitate veselă de a-ți evalua personalitatea. Elementele de bază de testare sunt simple: privește prin planșe şi alege-ţi una care ți-a plăcut cel mai mult. Apoi, uită-te la descrieri şi vezi care ar sugera adevărul despre tine.

 

 

Ce vezi în desen:
1.O imagine röntgen a unui piept, în care vezi inima roșie, plămânii și sânge?
2.Un profesor excentric, cu smocuri de păr alb, pieptul dezgolit și nas mare?
3.O pisică de mare?

Dacă ai văzut:
1.Röntgen: acest lucru sugerează că ții ascunse în tine unele lucruri care ar vrea să fie exteriorizate, dar preferi să suferi în tăcere și să nu forțezi lucrurile. Îți este destul de dificil să spui „Nu” în cela mai multe cazuri.
2.Profesor: ești binevoitor, modest, gânditor și nu în ultimul rând – un bun prieten.
3.Pisică de mare: ai tendința de a te clasa mereu pe locul doi; chiar dacă nu te simți confortabil, te-ai conformat realității că cei cu caracterul mai puternic îți vor fi superiori. Vei încerca mereu să-ți ascunzi defectele.

Ce vezi în desen:
1.Un stol de păsări care zboară una în întâmpinarea alteia purtând fulare din pene?
2.Un gândac sau un cărăbuș, cu clește de crab?
3.Ochelari, sutien sau barbă?

Dacă ai văzut:
1.Păsări: te simți îndemnat să-ți trăiești viața din plin, la înălțime; stările tale de spirit oscilează de la o extremă la alta, fiind prea auto-critic sau, uneori, în genere nu îți pasă de persoana ta.
2.Gândac: ești foarte sârguincios, orice lucru început este terminat cu succes; îți îndeplinești toate scopurile întocmai cum ți-ai propus.
3.Ochelari: ți-ai creat o obsesie pentru articolele vestimentare; de asemenea îți faci mult prea multe griji cu referire la ce cred oamenii despre tine și începi a căuta soluții externe (o mașină nouă, haine noi), pentru problemele lăuntrice.

Ce vezi în desen:
1.Un bărbat puternic care-și încordează mușchii?
2.Un scorpion?
3.Trompe uterine?

Dacă ai văzut:
1.Bărbat: ești foarte capabil și îndemânatic; îndeplinești, cu succes, orice ai începe. Ești talentat și decis în aspirațiile tale. A te implica în competiții de orice fel este o onoare pentru tine.
2.Dieta sau dormitul pot fi destul de problematice pentru tine, dat fiind faptul că ești foarte sensibil fizic, ceea ce nu poate fi spus despre starea ta morală, la acest capitol fiind destul de tare. Orice miroase a terapie – te calcă pe nervi.
3.Ai un sentiment că tot potențialul îți este blocat și încă aștepți să se elibereze. Viziunea ta asupra faptului cum decurg lucrurile (ex. cu cine ar trebui să fii, ce ar trebui să faci) este foarte optimistă, iar în cazul în care realitatea este sub așteptările tale, micile realizări de care ai parte te consolează și te motivează.

Ce vezi în desen:
1.Un clovn căruia îi curge nasul, o față topită sau cineva care-și arată limba?
2.O doamnă într-o rochie elegantă pe care sunt pictați doi delfini?
3.O jucărie de pluș, veche?

Dacă ai văzut:
1.Clovn: asta înseamnă că ești o persoană destul de sociabilă și ești mereu în căutarea unei companii; nimeni nu te-am putea numi un singuratic. Cu toate acestea, ai tendința de a fi distant, iar acesta este un motiv de îngrijorare pentru prietenii tăi.
2.Doamna: ești o persoană carismatică, misterioasă și visătoare. Atragi ușor atenția asupra ta și acesta este un lucru pozitiv pentru ego-ul tău, dar nu îți adaugă nimic la stima de sine.
3.Jucărie: uneori, când lucrurile devin complicate, ai tendința de a trăi cu trecutul, atunci când te simțeai la locul tău în acea lume și nu trebuia să lupți pentru a demonstra cine ești cu adevărat.

Ce vezi în desen:
1. O gură cu limbă, amigdale și gât?
2. Doi puișori galbeni, abia ieșiți din ou?
3. O pisică cu lăbuțe sau mustăți, care mănâncă un fluture; gura unei vipere?

Dacă ai văzut:
1.Gura: ești plin de forță – puterea de caracter și realizările tale, fac lucrurile care te înconjoară să se aranjeze de la sine în jurul tău.
2.Puișori: ești o persoană cultivată, îți place să le oferi ajutor altor oameni fără a cere ceva în schimb. Nu ești în totalitate sigur că trebuie să fii iubit pentru toate lucrurile care le faci sau pentru ce reprezinți ca personalitate.
3.Pisică: te simți inadecvat deși nu înțelegi prea bine de ce. Stagnezi la capitolul „relații personale”, oferi prea mult pentru ele, dar nu prea ai succes.

Reclame
Comentarii
  1. Soseono spune:

    De unde ai luat acest test,deoarece nu se încarcă pozele ^ . ^?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s