Alucard

Posted: martie 8, 2012 in Anime, Uncategorized

Alucard
Alucard este personajul principal al acestei serii, fiind în curînd observat că acesta este un vampir ce luptă împotriva vampirilor mult mai slabi și pe care nu îi consideră să merite existența sub acea formă. Este de asemenea cea mai puternică armă a Organizației Hellsing, fiind nu doar un vampir, ci unul din cei mai străvechi, existența lui datînd din secolul XV. Acesta decide să servească organizația după o încarcerare de zeci de ani și eliberarea de fiica celui ce l-a capturat, Integra Hellsing. Între aceștia se formează o relație ciudată, aparent de stăpînă și vasal, care pe parcurs ia însă o întorsătură dramatică.
Existența lui Alucard este legată de Dracula, personajul fictiv din cartea lui Bram Stoker inspirată din viața lui Vlad Țepeș. La final, acest fapt devine clar, odată cu o fulgerare de o secundă în care fața sa ia forma reprezentațiilor grafice a domnitorului. Acest lucru poate fi corelat cu numele scris invers care semnifică același personaj mitic.
Reclame
Comentarii
  1. Soseono spune:

    Văd că îţi place extrem de mult acest personaj^.^ ce anume mai exact? Personal cred că anime-ul „Vampire Knight/Vampire Knight Guilty” sunt mult mai reuşite.

    • asiafana spune:

      nu de alta,dar de curand fac eu pe vampirul in clasa si le speri rau pe fete(desi nu inteleg de ce se sperie,ca doar stiu bine ca eu sunt si nu am colti sa le intre in piele cand incerc sa le musc =)) ) si de aceea am febra ,,vampirita”acuma’ :)) Insa Hellsing nu a fost un anime prea reusit,aici iti dau mare dreptate 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s