High school musical 1

Posted: Februarie 19, 2012 in Disney Channel, Uncategorized

Liceul muzical (englezăHigh School Musical) este un film de televiziune american câștigător a unui premiu Emmy. Premierea filmului a avut loc pe 20 Februarie 2006 (în Statele Unite), devenind cel mai reușit film dintre toate filmele produse de Compania Disney. Acest film are continuare pe High School Musical 2 realizat în 2007 și pe High School Musical 3: Anul absolvirii care se realizează teatral în Octombrie 2008. El va fi primul film al Disney care are continuare teatrală. Al patrulea film, High School Musical 4, este anunțat în fazele de scriere.

High School Musical este un film multi vizionat al Canalului Disney, cu 7.7 milioane de telespectatori la premierea televizată din USA. În Marea Britanie, el a fost urmărit de 789,000 de spectatori la prima televizare (și 1.2 milioane de privitori pe durata primei săptămâni), fiind transmis în 2006 de către Canalul Disney Anglia. High School Musical a fost foarte criticat pentru faptul că este o adaptare modernă a filmului Romeo și Julieta, fiind o poveste despre 2 tineri de la liceu – Troy Bolton (Zac Efron), căpitanul echipei de baschet, și Gabriella Montez (Vanessa Anne Hudgens), o frumoasă studentă care s-a transferat aici și care excelează în matematică și științe.

HSM 1 : Filmul începe cu o petrecere de anul nou în care cei doi, Gabriella Montez si Troy Bolton, cântă împreună karaoke fară a se ști. Când începe școala, ei descopară că sunt în aceeași clasă ( Gabriella s-a mutat împreună cu mama ei în New Mexico). Cei doi devin prieteni și cântă impreuna la o preselecție. Sharpay si Ryan (doi frați din aceasi scoala) încearca să îi detroneze pe Troy și Gabriella de pe locul 1 la muzică. Gabriella fiind o fată matematiciană și deșteaptă participă la decatronul academic, iar Troy un bun bascketballist la campionatul pe țară. Mai departe merită vizionat filmul. Vizionare placută!

Reclame
Comentarii
  1. Soseono spune:

    Am văzut primele 3 filme High School Musical,mai rămâne de văzut Sharpay’s Fabulous Adventure (2011).Sper că este la fel interesant ca celelalte filme.☺

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s