Gankutsuou

Posted: Februarie 19, 2012 in Anime, Uncategorized

Aceasta este serie anime este realizată pe baza celebrului roman al lui Alexandre Dumas: Contele de Monte Cristo şi se remarcă prin tehnica revoluţionară de animaţie folosită.Acţiunea se desfăşoară în jurul anului 5053, într-un orăşel ciudat modelat, schimbat de timp dar totuşi cu acelaşi aer romantic – Paris.În acest anime, personajele rar evadează din Paris şi provinciile învecinate ale Franţei. Luna este o destinaţie turistică, carnavalele de acolo sunt magnifice. O altă locaţie vizitată este planeta Janina, singura referinţă către o altă planetă faţă de Terra, un rai al mercenarilor şi al micilor bişniţari.Contele de Monte Cristo, personaj enigmatic şi misterios din cauza bolii lui numite Gankutsou, are în prim plan răzbunarea cu orice mijloc posibil. În principal se foloseşte de Albert pentru a intra în contact cu lumea nobilă din Paris, familia lui fiind una din ele.Printr-un flashback, Contele îşi dezvăluie identitatea şi trecutul, se numea Edmont Dantes un fost marinar ce primeşte o scrisoare de la căpitanul său, o scrisoare ce arată numele celor implicaţi în complotul împotriva Prinţului. Este trădat însă de cel mai bun prieten al său Fernand Mondengo, ce îşi dorea acelaşi statut social şi o logodnică ca Mercedes. După aproape 25 de ani, din cauza disperării, lipsei de speranţă şi dorinţa unei răzbunări acute îi vine în „dar” Gankutsuou ce îi oferă libertate şi îndeplinirea vendetei în schimbul sufletului şi a corpului lui.
Actori:  Jun Fukuyama,Daisuke Hiragawa,Kikuko Inoue,Jurôta Kosugi,Yuri Lowenthal,Jôji Nakata,
Regizori:  Mahiro Maeda,
Scenaristi:  Alfred Bester,Natsuko Takahashi,
Compozitori:  Jean-Jacques Burnel

Reclame
Comentarii
  1. Soseono spune:

    Am citit cele 4 volume ale acestui roman „Contele de Monte-Cristo”Alexandre Dumas,ştiam de acest anime,dar nu l-am văzut..încă.L-ai vizionat?

  2. nekosreview spune:

    Imi plac foarte mult anime-urile si manga facute dupa carti. Cartile le iubesc si daca se face o adaptare de acest fel este aproape imposibil sa ma dezamageasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s