Jang Geun Suk

Posted: Ianuarie 24, 2012 in Coreea, Uncategorized

 

   

Jang Geun-Suk s-a născut pe data de 4 August , 1987 în Danyang County, Provincia Chungcheongbuk, Coreea de Sud. Este singurul copil al familiei. La vârsta de 6 ani, Geun-suk a început să lucreze ca model. Munca lui,ca un copil model, a reprezentat un pas important pentru anii următori. Când părinţii lui au vândut casa,un posibil cumpărător a venit să vadă locuinţa,acesta lucrând ca un agent de „talente”.Când l-a văzut pe tânărul Jang Geun Suk în casă,i-a sfătuit pe părinţii acestuia că ar trebui să devină model.

 

 

 

 

Geun-suk a debutat ca actor 4 ani mai târziu,în 1997 ,HBS, „Selling Happiness” (Vânzând fericire)(Haengbokeul Pabmoda).Apoi a continuat să lucreze în televiziune ca un actor copil. În şcoala generală, Geun-suk a auzit muzca unor cântăreţi japonezi de muzică pop, Ken Hirai şi de balade rock japoneze, L’Arc-en-Ciel. A fost inspirat de aceste trupe să înceapă să înveţe japoneza singur. În primii ani de liceu, Geun-suk a fost la şcolă în Noua Zeelandă,pentru a învăţa japoneza şi engleza. Datorită studiilor sale din Noua Zeelandă, poate purta conversaţii în ambele limbi.[2] Deşi Geun-suk vroia să îşi continue studiile în Noua Zeelandă,o ofertă de slujbă l-a adus înapoi în Coreea de Sud. Geun-suk a primit rolul în popularul MBC ,”Nonstop 4.” După munca din Nonstop 4, Geun-suk a căzut într-o criză de auto-percepere şi considera că calităţile sale actoriceşti nu erau destul de bune. A decis ,mai apoi, să revină la actorie.În 2005, portretul lui Geun-suk de fiu al preşedintelui ,din drama SBS, „Lovers in Prague” a devenit un hit şi a fost bine primit de către fanii dramelor.

 

 

 

În 2006, Geun-suk şi-a făcut marea intrare pe marele ecrane în Japonia,în filmul Horror „One Missed Call Final.” Folosindu-se de experienţa în limba japoneză, Geun-suk a fost capabil să comunice cu co-starurile fără probleme.De asemenea, a învăţat limbajul semnelor în primele 3 luni ale pregăturii pentru rolul de băiat surd din „One Missed Call Final”.Următorul lui rol a fost pe micile ecrane,pentru KBS2 ,în drama istorică „Hwang Jin-yi.”Performanţa lui Geun-suk în „Hwang Jin-yi” a artas atenţia multor fani(sau mai bine zis fane). În anul următor, în 2007, Geun-suk a fost ales să joace în filmul cu tema muzicii rock, The Happy Life.”Personajul său , Hyeon-ju din „The Happy Life”i-a permis lui Geun-suk să îşi arate partea masculină ,precum şi calităţile sale de cântareţ. Geun-suk a continuat să joace în alte două filme cu titluri inspirate din muzică, în 2008, şi anume „Doremifasolasido” şi drama tv MBC,”Beethoven Virus.”

 

 

 

 

Următorul rol al lui Geun-suk a fost în thriller-ul din 2009′ „The Case of Itaewon Homicide” care a reprezentat prima înfăţişare a lui Geun-suk ca personaj negativ. Filmul este inspirat dintr-o poveste reală de omor ,care a avut loc într-un restaurant Burger King din Itaewon,Coreea de Sud.
Ultima sa drama a fost „You are Beautiful” cu care a castigat sufletul tuturor categoriilor de varsta cu sharmul sau innascut si cu vocea angelica a reusit sa ajunga in topuri si sa castige milioane de fani in intreaga lume.

 

Anunțuri
Comentarii
  1. C&M spune:

    dupa you’re beautiful love him 😀

  2. ollga9 spune:

    oh!e atit de frumos 😀 mam indragostit de zimbetul lui,il ador.dar dupa “You are Beautiful” mai are seriale si filme!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s