Jang Geun Suk

Posted: ianuarie 24, 2012 in Coreea, Uncategorized

 

   

Jang Geun-Suk s-a născut pe data de 4 August , 1987 în Danyang County, Provincia Chungcheongbuk, Coreea de Sud. Este singurul copil al familiei. La vârsta de 6 ani, Geun-suk a început să lucreze ca model. Munca lui,ca un copil model, a reprezentat un pas important pentru anii următori. Când părinţii lui au vândut casa,un posibil cumpărător a venit să vadă locuinţa,acesta lucrând ca un agent de „talente”.Când l-a văzut pe tânărul Jang Geun Suk în casă,i-a sfătuit pe părinţii acestuia că ar trebui să devină model.

 

 

 

 

Geun-suk a debutat ca actor 4 ani mai târziu,în 1997 ,HBS, „Selling Happiness” (Vânzând fericire)(Haengbokeul Pabmoda).Apoi a continuat să lucreze în televiziune ca un actor copil. În şcoala generală, Geun-suk a auzit muzca unor cântăreţi japonezi de muzică pop, Ken Hirai şi de balade rock japoneze, L’Arc-en-Ciel. A fost inspirat de aceste trupe să înceapă să înveţe japoneza singur. În primii ani de liceu, Geun-suk a fost la şcolă în Noua Zeelandă,pentru a învăţa japoneza şi engleza. Datorită studiilor sale din Noua Zeelandă, poate purta conversaţii în ambele limbi.[2] Deşi Geun-suk vroia să îşi continue studiile în Noua Zeelandă,o ofertă de slujbă l-a adus înapoi în Coreea de Sud. Geun-suk a primit rolul în popularul MBC ,”Nonstop 4.” După munca din Nonstop 4, Geun-suk a căzut într-o criză de auto-percepere şi considera că calităţile sale actoriceşti nu erau destul de bune. A decis ,mai apoi, să revină la actorie.În 2005, portretul lui Geun-suk de fiu al preşedintelui ,din drama SBS, „Lovers in Prague” a devenit un hit şi a fost bine primit de către fanii dramelor.

 

 

 

În 2006, Geun-suk şi-a făcut marea intrare pe marele ecrane în Japonia,în filmul Horror „One Missed Call Final.” Folosindu-se de experienţa în limba japoneză, Geun-suk a fost capabil să comunice cu co-starurile fără probleme.De asemenea, a învăţat limbajul semnelor în primele 3 luni ale pregăturii pentru rolul de băiat surd din „One Missed Call Final”.Următorul lui rol a fost pe micile ecrane,pentru KBS2 ,în drama istorică „Hwang Jin-yi.”Performanţa lui Geun-suk în „Hwang Jin-yi” a artas atenţia multor fani(sau mai bine zis fane). În anul următor, în 2007, Geun-suk a fost ales să joace în filmul cu tema muzicii rock, The Happy Life.”Personajul său , Hyeon-ju din „The Happy Life”i-a permis lui Geun-suk să îşi arate partea masculină ,precum şi calităţile sale de cântareţ. Geun-suk a continuat să joace în alte două filme cu titluri inspirate din muzică, în 2008, şi anume „Doremifasolasido” şi drama tv MBC,”Beethoven Virus.”

 

 

 

 

Următorul rol al lui Geun-suk a fost în thriller-ul din 2009′ „The Case of Itaewon Homicide” care a reprezentat prima înfăţişare a lui Geun-suk ca personaj negativ. Filmul este inspirat dintr-o poveste reală de omor ,care a avut loc într-un restaurant Burger King din Itaewon,Coreea de Sud.
Ultima sa drama a fost „You are Beautiful” cu care a castigat sufletul tuturor categoriilor de varsta cu sharmul sau innascut si cu vocea angelica a reusit sa ajunga in topuri si sa castige milioane de fani in intreaga lume.

 

Reclame
Comentarii
  1. C&M spune:

    dupa you’re beautiful love him 😀

  2. ollga9 spune:

    oh!e atit de frumos 😀 mam indragostit de zimbetul lui,il ador.dar dupa “You are Beautiful” mai are seriale si filme!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s