Park Ha Sun

Posted: Ianuarie 3, 2012 in Coreea, Uncategorized

 

Park Ha Sun (născut la 22 octombrie 1987) este o actrita din Coreea de Sud. În 2010, ea jucat în drama istorică coreeana, Dong Yi,alături deHan Hyo-joo, Ji Jin-hee, Bae Su-bin, si Lee So-yeon. Aceasta insa a mai aparut si in multe alte filme.

Filmografie
Titlul an de reţea Rolul sau film sau Etapele Redare
2005 – nevoie de minune dragoste Song Eun-ju SBS
2006 – apartament de vacanţă Lee Jeong Hong Film
2007 -Execută o dată pe Jeong Min KBS2
2007 경성 Scandal 스캔들 în Old Seul CO EYoung KBS2 Lang
2007 어머니 는 죽지 Mama 않는다 Never Dies film ji hye
2008 -Babo ji in Film
2008-Regele şi Principesa Munseong Consort al clanului Shin (거창군 부인) SBS
2008 – Rivalii formidabil Seo Kyung Ah KBS2
2008 – Legends Hometown (Blestemul of the Sword Sajin) Hyung YIKBS2
2009 – Asta Fool / cuplu accidentală Choi Su Yeon KBS2
2009 – hajajundam ZERO Nam Hyeon-Jeong MBC NET
2009 – nr Oprirea Acum, nu se poate opri Acum Lee ju ana MBC
2010 – au ij Etapele soare Joaca
2010 – Dong Yi Regina Inhyeon MBC
2010 – am venit de la Busan, în Hwa Film
2010 – Jumunjin Deci hee Film
2011 -Parting Cele mai frumoase din lume, Jung Soo-Yeon Film
2011 – Champ Jin-hee Film
2011 – Revenge of the Short Leg Park Ha-soare MBC
 Reclame TV / Anunţuri
2010: omphalos (SPRING)
2011: Guerlain · goldbiga · Missha

 Premii
2010
MBC Drama Premii: mai buna actrita debutanta
2011
Coreea de Sud nanum Daesang Premii feminin familie Departamentul de ministru actrita

Comentarii
  1. Soseono spune:

    A jucat minunat în serialul istoric coreean „Dong Yi”.(*^▽^*)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s