Hyun Bin

Posted: Decembrie 20, 2011 in Coreea, Uncategorized

 

 

Hyun Bin(nascut pe 25 septembrie, 1982) este un actor din Coreea de Sud. El este cel mai bine cunoscut pentru rolurile principale din drame istorice.

 

 

 
Carieră

Shot pentru a firmamentului Hyun, în 2005 când a apărut în drama My Name is Kim Sam curand cu Kim Sun-ah. A fost un succes cu un rating mediu de peste 37% şi 50,5% pentru final. El a câştigat Premiul de Excelenţă în cadrul Premiilor Top Drama MBC. În anul 2008 am luat rolul de lider în lume că trăiesc într-TV unde am jucat PD Jung Ji-Oh, Song Hye-Kyo vizavi de care a jucat TV Jun-Cuplu Ju PD.

Din noiembrie 2009 până la martie 2010, cu Tang Wei Hyun filmat in toamna târziu (2010). Acesta este un remake al unui film coreean 1966 cu acelasi nume, regizat de Kim Tae-Yong.  Toamna târziu a fost împuşcat în Seattle, Washington.

In 2010 am jucat în Grădina coreeană Secret teatru în care am portretiza o tânără şi arogant proprietarului, magazin Cine se încadrează în dragoste cu o femeie fara nici un ban cascadorie jucat de Ha Ji-won. Am de asemenea, contribui la coloana sonora a filmului cu „Acel om” a ajuns la numărul unu care,din opt portaluri de muzica coreeană ,în februarie 2011,in filmul istoric,,Vino ploaie, Vino Shine”, a avut premiera in competitie la Festivalul de Film de la Berlin 61 International.

La 7 martie 2011, Înrolat în Hyun Marine Corps în Pohang, Gyeongsangbuk-do provincia pentru a servi 21 luni de serviciu militar obligatoriu. El urmează să fie descărcarea de gestiune, la 6 decembrie 2012.
 Viaţa personală

Hyun sa născut şi a crescut în Seul. Am un frate mai mare. A absolvit Universitatea Chung-Ang in perioada 2004 am specializat în teatru unde Studii. Din 2009 am fost inrolati la aceeasi universitate pentru o diplomă de master.

În februarie 2006 a început datând Hyun Ji-Hyeon Hwang, dar ei au divortat in martie 2007.
Relaţia cu Song Hye-kyo

M-am întâlnit Song Hye-kyo în 2008, în timp ce filmaţi drama Lumea Asta în care trăiesc, şi în iunie 2009, agenţia lor se confirmă că au fost matrimoniale [10]. [11] ore după-Hyun Bin lui înrolarea militare în martie 2011, Lui şi Song lui faptul că agenţia trebuie să confirme speculaţiile tânăr sa despartit. Potrivit comunicatul de presă comun, „Ambele au fost filme foarte ocupat de fotografiere şi de drame Atât şi în afară de Coreea, care a provocat-le să crească în mod inevitabil în afară control excesiv de jumătate relaţia lor a pus presiune suplimentară asupra lor,. Zvonuri şi a împărţit lor au fost o sursa de stres mare. Ei nu au avut timp suficient pentru a depăşi obstacolele şi de distanţa Aceste Între ele a crescut. ” Cu zvonuri circulă de separare a lor de la sfârşitul anului 2010, agenţiile de afirmat că cele două părţi până la începutul anului 2011 a vrut să-l păstreze secretul, dar pentru moment „Nici unul dintre ei, pentru că publicul a vrut să fie îndreptat atenţia asupra lor, în loc de împărţit lor activitatea profesională. De asemenea, nu a vrut Hyun problema personalului pentru interferenţa cu ultimele sale zile cu fanii istorice istorice Înainte de a începe serviciul militar „.
Filmografie
 serie TV
Anul Titlul Rolul
2003 Bodyguard (KBS2)
Nonstop 4 (MBC) Hyun Bin
2004 Irlanda (CMB) Kang Gook
2005 Numele meu este Kim Sam curand (CSM), Hyun Jin-hun
2006 Snow Queen (KBS) Han Deuk-gu Tae-woong/Han
2008 Lumea că trăiesc într-(KBS), Jung Ji-oh
2009 prieten, legenda noastra (MBC), Han Dong-soo
2010 Secret Garden (SBS), Kim Joo-a câştigat

Film
Anul Titlul Rolul
Spin Lovitura 2004 Cantitate min-gyu
Picioare lungi Tati 2005 Hyung-Joon
2006 a Millionaire First Love Jae-Kang Kyung
2008 Mă bucur Man-soo
Late toamna anului 2010 Hoon
Vino Vino ploaie Shine 2011 I
 Muzica de film
Anul Song Artist
2003 „내탓 이죠” Herb 허브
2005 „Memorii”, Kim Bum Soo
2006 „Hei U” Lemon Tree

 

 

 

 

 

 

 

Ei,si na’uite un videoclip cu filmarile din Secret Garden,k tot l-am gasit.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s