Ha Ji Won

Posted: Noiembrie 27, 2011 in Coreea, Uncategorized

Cariera :

Actorie

Ha Ji-won și-a început cariera jucând roluri în producții de televiziune. În 2002, cu rolul ei din „Phone”, Ha Ji-won a câștigat o nominalizare „Cea mai buna actriță” la Dragon Blue Film Awards. De atunci ea jucat în filme ca „Sex is zero”, „Reversal of Fortune”, „100 Days with Mr. Arrogant” și, mai recent, în „Sector 7”. A jucat de asemenea în filmul Haeundae .

Ji-won a jucat în serialul de televiziune „What happened in Bali”, la începutul anului 2004, alături de Jo In-Sung și So Ji-sub. În acest proiect, ea a jucat un ghid turistic, Soojung Lee, care a atras în consecință, doi bărbați pe care ea nu-i plăcea. Ea a câștigat un premiu Baek-Sang, pentru interpretarea în această dramă.

În anul 2011, a jucat în filmul Sector 7, primul film 3D IMAX din Coreea de Sud, care a făcut ravagii în box-office-ul anual de la premiera din 4 august.

 Muzica

A avut o încercare în cariera muzicală, în anul 2002, lansând un album muzical intitulat „Homerun”.

 Filmografie

Filme

  • 2011 Sector 7
  • 2009 Closer to Heaven
  • 2009 Haeundae
  • 2008 BA:BO
  • 2008 His Last Gift (cameo)
  • 2007 Sex Is Zero 2 (cameo)
  • 2007 Miracle on 1st Street
  • 2005 All for Love (cameo)
  • 2005 Duelist
  • 2005 Daddy-Long-Legs
  • 2004 Love, So Divine
  • 2004 100 Days with Mr. Arrogant
  • 2003 Reversal of Fortune
  • 2002 Sex Is Zero
  • 2002 Phone
  • 2000 Truth Game
  • 2000 Ditto
  • 2000 Nightmare

 Seriale TV

  • 2010 – Secret Garden (SBS)
  • 2006 – Hwang Jin-i (KBS)
  • 2005 – Fashion 70’s (cameo)
  • 2004 – Something Happened in Bali (SBS)
  • 2003 – Damo (MBC)
  • 2002 – Days in the Sun (KBS)
  • 2002 – Love that’s bigger than Love (MBC)
  • 2001 – Life is Beautiful (KBS)
  • 2000 – Secret (SBS)
  • 1999 – Hak Gyo 2 (KBS)
  • 1996 – Tears of the Dragon (KBS)

Videoclipuri

  • „Love Story” – Rain (2008)

Premii

  • 2010 SBS Drama Awards Top Excellence Award, Actress – Drama Special (Secret Garden)
  • 2010 SBS Drama Awards Netizen Popularity Award
  • 2010 SBS Drama Awards Best Couple Award with Hyun Bin (Secret Garden)
  • 2010 SBS Drama Awards Top Ten Stars Award (Secret Garden)
  • 2010 The 46th Baeksang Awards: Best Actress (Closer to Heaven)
  • 2009 Best Actress 30th Blue Dragon Film Awards (Closer to Heaven)
  • 2009 Most Popular Stars (인기스타상) 30th Blue Dragon Film Awards
  • 2009 Best Actress 5th Korean University Films Festival
  • 2006 KBS Drama Highest Award (Hwang Jin-i)
  • 2006 KBS Best Couple Award (with Jang Geun Suk)
  • 2006 KBS Netizen Award
  • 2004 Baeksang Awards Best Actress (Something Happened in Bali)
  • 2001 Baeksang Awards Best New Actress Secret
  • 2000 MBC Drama Awards Best New Actress Secret
  • 2000 Blue Dragon Awards Best Supporting Actress (Ditto)
  • 2000 Daejong Film Awards Best New Actress (Truth Game)
  • 2000 Pusan Film Critics Assn. Awards Best New Actress (Truth Game)

    

Comentarii
  1. Soseono spune:

    A jucat extraordinar în „Damo”(2003) alături de Lee Seo Jin;Hwang Jin Yi(2006);”Secret Garden”(2010).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s