Han Hyo Joo

Posted: Noiembrie 25, 2011 in Coreea, Uncategorized

Profesia:actrita, model
Anii 2003-prezent activ
Agent BH Divertisment
Inaltime 1.72 m (5 ft 7 1 / 2 in)

Han Hyo-joo (coreeană: 한효주, născut la 22 februarie 1987) este o actrita din Coreea de Sud şi de model.

Cariera
Han Hyo Joo a fost descoperita într-un concurs de frumusete pentru adolescente în anul 2003. Ea si-a început cariera în sitcom Nonstop 5  şi comedia gangster seful meu, profesorul meu.

În 2006, regizorul Lee Yoon-ki turnat newbie în rolul principal în lucrarea sa cu buget redus indie Ad-lib Noapte, care urmează o tânără care se redescoperă, printr-o întâlnire peste noapte stranii cu strainii. Han a urmat cu doua proiecte de mare succes TV -. KBS dramă de zi cu zi Ca Terenuri şi Sky, în 2007 şi mascaţi SBS-aventurier Iljimae serie în 2008 [3] Ea a făcut un alt film independent, Ride Away, care a debutat la 2008 Jeonju Festivalul Internaţional de Film .

În 2009, Legacy ei Cenusareasa teatru Brilliant (alaturi de Lee Seung Gi) a devenit un hit, ajungand la un rating de spectatori vârf de 47,1%.  Han Hyo Joo a cunoscut o creştere puternică în oferte avizare şi solicitările mass-media pentru interviuri.

Ca urmare a succesului ei de la Legacy Brilliant, Hyo Joo a fost programata să-şi asume rolul principal feminin în chuno dramă. Cu toate acestea, ea sa retras din teatru înainte de a se presupune că producţia din cauza unor probleme legate de gestionarea ei şi salariul.
Aşa cum personajul titular în a 49-a aniversare CSM a proiectului Dong Yi, Han Hyo Joo a câştigat mai multe premii pentru rolul ei în calitate de Choi Bin Suk.

Hyo Joo joaca alaturi de Ji-sub, în ​​melodrama întotdeauna.  Astfel, o joacă ex-boxer, cu un trecut dur care livrează apă în timpul zilei şi funcţionează ca un însoţitor de parcare pe timp de noapte, în timp ce ea este un telemarketer care, în ciuda merge orb este puternic în spirit. Regizat de aclamatul regizor Song Il-gon, a avut premiera ca film de deschidere a Festivalului Internaţional de Film Busan 2011
Viaţa personală
Han Hyo-joo participă la Universitatea Dongguk, în cazul în care ea a majors în teatru şi de departamentul de film. Hobby-urile ei se numără şi cântând scris şi de talentele ei sunt sa cante la pian, spune basme, scris, de funcţionare şi scrima. Han are un frate mai mic.
Filmografie
Titlul Rolul Anul Film / TV Reţeaua
2005 논스톱 5 Nonstop 5 Han Hyo Joo MBC
2006 투사 부 일체 My Boss, profesorul meu Yoo Mi Jung Film
2006 봄의 왈츠 de primăvară Waltz Chu Eun Cuplu KBS2
2006 아주 특별한 손님 Ad-lib Noapte Fata Film
2007 하늘 만큼 땅만큼 Ca Land şi Sky Suk Ji KBS1 Soo
2008 달려라 자전거 Ride Oaspeti Im Ha Jung Film
2008 멋진 하루 femeia mea Enemy Stimati la statia de autobuz / voce la telefon (medalion) Film
2008 일지매 Iljimae Eun Chae SBS
2009 찬란한 유산 Legacy Brilliant Du-te Eun Sung SBS
2009 쏘울 스페셜 Soul specială Jin Mi Ah KBS
2009 천국 의 우편 배달부 Cerului Poştaşul Jo Hana / Saki Telecinema
2010 동이 Dong Yi Choi Dong Yi (Suk bin Choi) MBC
2011 오직 그대만 întotdeauna Ha Jeong Hwa Film
MC
* 2005 – 2006: 인기 가요 Popular Song (SBS) MC
Music Videos
* 2004: 사랑 해요 Te iubesc foarte simplu de duminică
* 2005: 그대 가 세상에 있는 것 만으로 prin Poziţia
* 2005: Paris, de către Înaltul Epik
* 2006: 이별 은 Adio este … de U
* 2006: Arborele de Jin Kwon Won
* 2009: 남잔 다 그래 de Lee Sang Woo
* 2009: 헤어져 Break de Ca One
* 2009: 사랑 한단 말을 못해서 Pentru ca nu putea spune ca Te iubesc de către K. Will
* 2009: 너 정말 이니 Vorbeşti serios? de Rumble Fish
* 2009: 왈칵 눈물 이 de spargere bruscă a Lacrimi de către Han Hyo Joo (feat. Gan-D)

Comentarii
  1. Gong Gil spune:

    🙂
    Si aici multumesc🙂 WE placut

  2. Soseono spune:

    A jucat excepţional în „Dong Yi”(2010)şi „Iljimae”(2008).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s