Kim Hyun Joong

Posted: Octombrie 24, 2011 in Coreea, Uncategorized

Kim Hyun Joong (născut la 06 iunie 1986) este un actor şi cântăreţ din Coreea de Sud. El este liderul şi dansatorul principal al populare boyband SS501 şi o pictogramă de stil proeminent în Coreea, castigand multiple premii pictograma. El a câştigat o largă popularitate dincolo de Asia pentru rolul său ca Yoon Ji Hoo din 2009 serialul dramatic Baieti de bani gata şi acum este cunoscut în toată lumea ca Baek Seung f. Jo in drama serialul de succes Kiss Răutăcios.

Viaţa timpurie

Kim Hyun Joong crescut într-o familie de 4. El are un frate mai în vârstă, făcându-l cel mai mic. În timpul anilor lui junior, a lucrat intr-un restaurant de pui, împreună cu prietenii săi. El a făcut 100 milioane won (75.000 dolari), face tot felul de locuri de muncă. El a renunţat la şcoală atunci când hotărârea sa de a deveni o cântăreaţă a crescut. În timp ce el a lucrat ca o chelneriţă într-un restaurant de familie situat la Jamsil-dong, el a fost introdus un set nou de până CEO-ul companiei de administrare. El a fost 14/15 la acea dată. În acest timp, i sa spus să debutul într-un grup membru 5. El a fost trebuia să fie maknae şi Han Yeon de B2Y (acum desfiinţeze), trebuia sa fie lider. Grupul practicate împreună, dar nu a debutat. Grupul despărţit după CEO al companiei le-a dat bilete pentru China forţându-le să meargă acolo şi debut. CEO-ul, de asemenea, le-a spus că el a fost de gând să vină cu un grup de proiect hanryu. Membrii a constatat că „Imposibil” şi a refuzat să meargă. El a fost introdus mai târziu la DSP auditii de către un prieten. A trecut probele şi a devenit un membru al SS501. La acea vreme, au fost 7 membru al grupului. Doi dintre ei au plecat pentru a face din motive personale. În 2005, din 08 iunie, Hyun Joong a debutat în cadrul unui SS501 5 membru al grupului ca lider.

În cursul zile de şcoală sale, Hyu Joong a fost un membru al unei trupe. A jucat la chitara Bass la acel moment. În jurul valorii de acel moment, el a fugit de acasă. El a recunoscut că el a murit aproape 3 timesclick pentru meciului

Biografie

Kim Hyun Joong-a facut debutul de divertisment ca lider de SS501 în anul 2005. Grupul a apărut în show-2006, „Thank You Pentru Waking Me Up”, unde a fost dovedit a fi un loc de dormit grele, şi MNet arată „Lumea Idol” în 2007, în care SS501 au diferite activităţi în Japonia.

El sa alăturat la exprimate de ne-am căsătorit un reality show celebru în 2008. Cunoscut sub numele de „cuplu Salată verde”, Hyun Joong şi Hwang Bo a continuat să câştige MBC Premiul Cel mai bun cuplu. Tânăr făcut ieşirea lor oficiale de la ne-am căsătorit pe 14 decembrie 2008, din cauza conflictelor de programare prezentate de către Boys Peste Flori. Drama TV următor a fost Răutăcios / Kiss Jucause cu Jung Deci Cantitate min.

În seria drama, Boys Peste Flori, el a jucat Yoon Ji Hoo. Seria a fost un imens mass-media şi senzaţie de evaluări în Coreea timpul rulării sale din ianuarie până în martie 2009. Seria nu a fost numai un hit în Coreea, dar toate în jurul valorii de Asia, de asemenea. Ţări în cazul în care spectacolul a fost populare includ India, Taiwan, Nepal, Singapore, Vietnam, Malaezia, Filipine, şi Japonia. Seria a fost facut disponibil în America de Nord în cazul în care acesta a fost lansat pe DVD, cu subtitrare în limba engleză.

În 2009, SS501 lansat albumul SS501 Collection, în care fiecare dintre ele a cântat un cântec solo, impreuna cu a fi prezentat intr-un videoclip de muzică mini-drama.

Lor Asia Concert Tour a început la mijlocul lunii august 2009 în Seul, la Parcul Olimpic. Ei au continuat turneul lor în Shanghai, Taipei, Bangkok înainte de a reveni la Seul pentru un concert de închidere bis. Ei au pus în scenă două concerte pentru închiderea Encore pe 27 februarie şi 28 februarie 2010, respectiv.

În 2011, Hyun Joong admise la tranzacţionare pe un talk-show care a avut ceva de lucru chirurgie plastica făcut [1]. El a explicat că nasul său a fost lovit de o piatră ca un copil. El a primit tratament şi a avut nasul făcut, în acelaşi timp.

La data de septembrie 2009, în timpul promotii in Japonia pentru Boys Peste Flori, Kim Hyun Joong a fost diagnosticat cu H1N1 [2]. În timp ce recuperarea de la H1N1, el nu a putut participa la Seul premii internaţionale Drama. Pentru a accepta premiul în numele său, membrii lui de SS501, Heo Saeng Cuplu, Kim Jong Kyu, şi Kim Hyung iunie au fost prezenţi la spectacol atribuire. El a revenit de la H1N1 şi a fost externat pe 15 septembrie 2009.

La data de 23 octombrie 2009 Kim Hyun Joong şi SS501 lansat albumul lor „Renaşterea”, şi a realizat „Love Like This”.

El a fost, de asemenea, purtătorul de cuvânt pentru marca cosmetice, Tony Moly, o societate stabilită cu numeroase ramuri în Coreea şi Asia, inclusiv Taiwan şi Hong Kong. El a încheiat, deoarece contractul său cu Tony Moly în sfârşitul lunii septembrie 2010, iar el a fost ales să fie purtătorul de cuvânt Shop Face.

 În aprilie 2010, el a aparut alaturi de Jung Ryeo a câştigat în muzica video pentru piesa Gummy Singer coreeană este nou „ca un om” (남자 라서).

În iunie 2010, el şi colegii lui de trupa SS501 a lansat un album intitulat Destinatii (produsă de Steven Lee). Lor titlul melodiei „Love Ya” a fost primit bine, evaluare ridicat în vanzari record si magazine online de muzică. „Te iubesc”, a continuat să Banca Muzica de top (TV series) ‘s K-Chart timp de două săptămâni. Fac mare timp de două săptămâni a fost tot ce ar fi putut însă, au ajuns curând promotii, din cauza contractului SS501 a fost încheiată.

La 19 iunie 2010, el a aparut apoi la un concert în Filipine de-a lungul BEAST adverse

La 28 iunie 2010, a fost anunţat oficial faptul că Kim Hyun Joong stânga oficial DSP de protocol şi a semnat un contract cu compania Bae Yong Joon KeyEast Entertainment. [3]

Kim Hyun Joong este acum rolul de lider al dramei Kiss Jucause (adaptare coreean al dramei din Taiwan a început cu un sărut şi japonez dramă Itazura na Kiss), astfel cum Baek Seung Jo, care are o personalitate stand-distant.

El a spus la conferinţa de presă Jucause Kiss, că nu va desfiinţa SS501 excepţia cazului în care nu mai cumpere albumul lor, şi că acestea vor face albume noi în viitor.

Kim Hyun Joong a fost apoi invitat la 2010 Jocurile Asiatice din Guangzhou ca reprezentant al Coreei de Sud pentru a cânta „Sunshine Again”, cu alte 3 cântăreţi. La 7 noiembrie, Kim Hyun Joong a fost intervievat de CNN lui Anna, datorită succesului său în Kiss Jucause Coren. Ediţia specială Kiss jucăuş este un mare hit pe Youtube ca aceasta este drama prima coreean la aer pe YouTube. Garners primul său episodul 1 de milioane de vizualizări doar în 5 zile si se dovedeşte atât de popular, că există un canal de vedere record de 6,3 milioane de euro şi 17.5 milioane vizualizări uploada, inca fanii din toata lumea nu s-au opri cere pentru mai multe sau o parte 2 de Kiss Naughty. Acest lucru a arătat încă o dată faptul că Kim Hyun Joong este un star la nivel mondial.

La începutul lunii decembrie 2010, Kim Hyun Joong dus la Singapore şi Malaysia să promoveze Shop Face pe care le susţine. El a primit un succes enorm în ambele ţări, peste 5000 de oameni a mers la fanmeetings.He său, de asemenea, a devenit girant două cele mai scumpe produse cosmetice din Coreea, după ce actriţa Du-te Hyun Jung cu contractului său cu Face Shop. Contractul său a fost în valoare de 1,8 miliarde câştigat.

 Kim Hyun Joong a lansat prima sa albumul de debut solo mini pe 08 iunie, intitulat Break Down, care este numele său de piesa de titlu, oferind dublu K. plus, Hyun Joong va avea un alt videoclip pentru „Vă rugăm”, care este una de piese din albumul lui. Video teaser pentru muzica „vă rog” a fost lansat pe Hyun Joong contul oficial Youtube pe 26 mai şi este setat pentru a fi lansat prin intermediul site-uri de muzică de pe 31 mai, în timp ce muzica video de pe 02 iunie. „Break Down” album este produs de celebrul producatorul muzical Steven Lee, care este compozitorul pentru SS501 hit-urile precedente Like Love Like This Iubire şi Ya.

Albumul lui Kim Hyun Joong a realizat mai mult de 100.000 de exemplare vândute pe Hanteo Grafic in 2 weeks.His album au depasit, de asemenea, Planul Gaon pentru săptămâna 02 iunie, precum şi graficul Oricon in Japonia, in categoria International Album importate pentru prima săptămână a lunii iulie. Grafic Gaonul este graficul naţionale din Coreea de Sud şi este destinat să fie echivalentul a Oricon Japonia şi America Billboard diagrame [4] La 16 iunie 2011., el a devenit câştigător timp de două săptămâni pe Mnet lui m! Countdown, făcându-l primul SS501 membre pentru a câştiga un premiu cu privire la orice spectacole de muzică, de asemenea, Kim Hyun Joong obtinut victorie lui timp de două săptămâni consecutive pe malul Muzica KBS2 cu piesa titlul său de „Break Down”. [5] Chiar acum el este promovarea lui cu follow-up Kiss Kiss cale.

„Break Down” este certificată de platină în Taiwan. Warner Music Tawian CEO-ul Chen Ze Shan personal ia acordat cu un record Platinum într-o conferinţă de presă a avut loc în Taiwan [2] Kim Hyun, de asemenea, Joong. A devenit prima celebritate coreean să apară în emisiuni TV din Taiwan „Persoana”. „Persoana” este un talk-show care invita numai în cele mai bune stele celebritate din industrie, astfel cum se situează pe locul # 1 în mod constant evaluări TV în Taiwan

Kim Hyun Joong a lansat al doilea album intitulat „Lucky” şi el este în prezent în turneu promovarea albumului său, el este de top in top Hanteo el are cele mai multe vânzări ale albumului.

Filmografie

* 2011: mare vis (Cameo KBS2)
* 2010: Kiss Jucause (MBC)
* 2009: Boys Peste Flori (KBS2)
* 2008: Spotlight-(cu SS501 Cameo MBC)
* 2008: ne-am căsătorit (CMB-Ep 9-38)
* 2007: Hotelier-(cu SS501 Cameo Ep. 7 TV Arashi)
* 2006: Story-Pi (voce)
* 2005: Poate dragostea fi reumplute – (Sitcom KBS2)?
* 2005: non-stop-(Ep. 208 MBC)
* 2009: Samsung Anycall Haptic cu Misiunea F4 şi Som Dam-Bi

MV

* 2011 Kim Hyun Joong – tip norocos
* 2011 Kim Hyun Joong – Kiss Kiss
* 2011 Kim Hyun Joong – Break Down
* 2011 Kim Hyun Joong – 제발 (Vă rugăm)
* Gummy 2010 – As A Man
* 2009 Joon Kim – iunie Fii O.K
* 2006 Eru – Ochelari negru
* 2005 2Shai – Ea a râs

album

* 2011 – album mini-două „Lucky”
* 2011 – primul album mini „Break Down”
* 2008 – single digital „Thank You”

 reclame TV / Anunţuri / Model

* Samsung Anycall Albastru
* Mighty Mac
* Elite uniforme
* Lotte Milkshake
* Converse
* Samsung Anycall Haptic Pop
* T.I For Men
* NongShim
* Le Coq Sportif
* Samsung Anycall Jet
* Dinamic Kin
* Hotsun de pui
* Samsung Card
* MVIO
* Casa de bază
* Sunt David
* Tony Moly
* Magazin Face (cu Seohyun)
* Zece Hang
* Campania de primăvară Coupang
* Lotte Duty Free
* Aeon lui Heatfact

DVD-uri

* 2010 Gata, de acţiune! Spania poză Rezervaţi
* 2010 Kim Hyun Joong lui „First Love Story pe DVD”

Reclame
Comentarii
 1. soseono spune:

  SS501,seamănă cu 2PM.
  Merită să le asculţi muzica! 🙂

 2. alina spune:

  da……….sunt superbii……….. ii ador …

 3. andreea spune:

  ce dragutzz esteee cel ami dragutz

 4. Jung Eun Sun spune:

  Deci pur si simplu il ador pe baitu asta <3DE CE?
  Pentru ca are un zambet fermecator
  Are o voce minunata
  Imi place stilul lui
  E super dragut
  E koreean:))
  :X:X:X

 5. alexandra spune:

  KIM HYUN JOONG MERITA TOATE PRIVIRILE DIN LUME SI TOATA IUBIREA

 6. maria spune:

  Ador muzica lui dar cel mai mult imi place zambetul lui

 7. Ustynya spune:

  Kim hyun joong e fenomenal in tot ce face il adoram , as dori sa-l vedem si la noi in tara

 8. oh ha ni spune:

  i love you

 9. oh ha ni spune:

  you’re handome

 10. park jung min spune:

  misto

 11. Andreea spune:

  E un tip super de tooooottttt

 12. este o bunaciune si as muri daca la.s vedea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s