Feng shui 49 de zile

Posted: septembrie 30, 2011 in Asia, Uncategorized

Feng Shui – Cele 49 de zile ale indeplinirii unei dorinte

Un asa-zis secret Feng Shui , provenit din lumea filozofiei taoiste si a magiei , ritualul celor 49 de zile ale semnaturilor este folosit in orient pentru indeplinirea unor dorinte precum gasirea iubirii adevarate , vindecarea unui apropiat sau atingerea unor obiective materiale.Acest procedeu , presupunand atat concentrare cat si rabdare sau perseverenta , se spune ca are darul de a calauzi energiile pozitive catre materializarea obiectivelor mult dorite.

Ritualul decurge in felul urmator…

Mai intai , este necesar sa iti focalizezi gandirea catre dorinta ce ti-o doresti indeplinita , pana cand , in mod natural si relaxant , se formeaza o fraza sau o “deviza” precisa in mintea ta.

In urmatoarea etapa , trebuie sa scrii , cu claritate , cat mai lizibil, formularea (deviza) dorintei pe o simbolica “lista a dorintelor” ( care poate consta dintr-un jurnal, un caiet sau o agenda) .Este necesar ca dorinta sa fie scrisa de 49 de ori la rand, sub forma unei coloane.
Apoi, trebuie sa semnezi lista de 49 de ori , dupa unii intr-o coloana urmatoare celei ale consemnarii dorintei, dupa altii dupa fiecare formulare a dorintei.

Acest ritual trebuie sa aiba loc timp de 49 de zile consecutive.Daca se intampla sa sari peste o zi sau sa uiti in una din zile sa duci la indeplinire aceasta sarcina, trebuie sa reiei ritualul incepand cu prima zi.

Desigur , nu este deloc usor sa iti implinesti visurile , dar ,cel putin , merita sa te straduiesti a le realiza …Cine stie de unde sare iepurele ? Astfel incat, daca esti intr-adevar hotarat sa iti indeplinesti un anume obiectiv , va trebui sa respecti cu strictete regula celor 49 de zile consecutive.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s