Kim Suro

Posted: Iunie 23, 2011 in Coreea, Uncategorized

 

 

Televiziunea Romana aduce pe micile ecrane un nou serial coreean. Legendele palatului: Kim Suro, regele de fier (Kim Suro, The Iron King) este noua productie ce va fi difuzata incepand din 8 iunie 2011, cu incepere de la ora 18.25, asa cum ne-a obisnuit in fiecare seara de luni pana vineri.

Serialul despre viata lui Kim Suro a fost realizat in 2010 de MBC, iar in rolurile principale au fost distribuiti actorii Ji Sung, Koh Joo-won, Lee Pil-mo si Seo Ji-hye. Regia este semnata de Choi Jong-soo.

Productia prezinta viata tumultoasa a regelui Kim Suro, intemeietorul regatului Gaya. Inteleptul si curajosul rege Kim Suro a construit o puternica flota si a trimis in Asia si Orientul Mijlociu obiectele faurite de supusii sai printr-o tehnica avansata  (pentru acele vremuri) a productiei fierului.

Kim Suro a fost cel care, dupa ce-l invinge pe Seok Tal-hae, rivalul sau, cucereste o lume intreaga prin spiritul sau liber, clarvazator, prin temperamentul sau pasional, dar, nu in ultimul rand, si prin farmecul sau, care a imblanzit adesea inimile dusmanilor.

Vezi aici video cu cele mai frumoase scene din serial

Reclame
Comentarii
  1. Alyy spune:

    Forte tare serialul :X:Xpakat k sunt doar 32 de ep :[

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s